Linnameeskond kaotas napilt

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval suutis Paide linnameeskond Premiumi liiga IV voorus sisukalt seista ühe tiitlipretendendi Kalju vastu, kuid pidi lõpus siiski tunnistama väljakuperemeeste 1:0 paremust. Mängu ainsa värava lõi 84. minutil Igor Subbotin, vahendab linnameeskond oma Facebooki lehel.

Paide väravas tegi debüüdi Magnus Karofeld, kes juba kolmandal minutil hiilgas penaltitõrjega. Pärast 0:7 hävingut Levadiale olid paidelaste kaitse hoopis teisest puust ning kuigi korduvalt oli ka õnne, andsid nad Kaljule korraliku lahingu. Avapoolaja parima momendina raksatas Nikolai Mašitševi pealelöök värava posti. Teisel poolajal olid omad võimalused ka Paidel ja Henri Hansonil jäi napilt puudu skoori avamisest. Lõpus võttis Kalju küll oma, kuid vaatamata 0:1 kaotusele võib meeskonnaga rahule jääda.

Turniiritabelis on Paide linnameeskonnal nüüd kirjas üks võit ja kolm kaotust, mis annavad kolm punkti ning kümne meeskonna seas seitsmenda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles