Eksimused maksid türilastele kõrge koha

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupa põhikooli võistkond tuli võistluse «Tähelepanu, start!» Paides peetud poolfinaalis kümnendaks. Väljas oli 13 väikekoolide võistkonda.
Laupa põhikooli võistkond tuli võistluse «Tähelepanu, start!» Paides peetud poolfinaalis kümnendaks. Väljas oli 13 väikekoolide võistkonda. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel neljapäeval ja reedel Paide E-Piima spordihoones peetud võistluse «Tähelepanu, start!» üleeestilises poolfinaalis olid võistlustules väikekoolidest Laupa põhikool ja suurtest koolidest Türi põhikool. Türilased pääsesid finaali eksimuste kiuste.

Paide võistluste peasekretär Piret Reinfeld selgitas, et «Tähelepanu, start!» on teatevõistlusel põhinev osavusvõistlus, mille poolfinaale on siinses spordihallis peetud juba mitu head aastat.

Sel korral oli neljapäeval võistlustules 13 väikekoolide võistkonda rohkem kui 330 lapsega ja reedel 17 suurte koolide võistkonda üle 440 lapsega. Olgu öeldud, et alarühmavõistlusi alustas 45 väikest ja 98 suurt kooli üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles