Grillimeistri hirmuunenäos läheb ülepakkumiseks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korralik lihatükk ei valmi niisama, selleks on tarvis teadmisi, oskusi ja kogemusi. Türilane Arvi Pitelkovi tee sellist meistrini on kestnud aastaid. Ta meenutab hea meelega 2000ndate keskpaika, mil Türi pritsumeeste toetaja oli üks toonane lihatööstus ehk katsetuskraami oli vabalt käes.
Korralik lihatükk ei valmi niisama, selleks on tarvis teadmisi, oskusi ja kogemusi. Türilane Arvi Pitelkovi tee sellist meistrini on kestnud aastaid. Ta meenutab hea meelega 2000ndate keskpaika, mil Türi pritsumeeste toetaja oli üks toonane lihatööstus ehk katsetuskraami oli vabalt käes. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kevadpealinlane Arvi Pitelkov on välitingimustes harrastavale kokakunstile andnud kolmandiku oma elust. Ta teab väga hästi, et grillimisel pole miski hullem kui marinaadide või maitsestamistega ülepakkumine.

2000. aastal esmalt grillimise juurde ja juba kümmekond aastat toitlustusteenust pakkuvat BBQ Service nimelist ettevõtet vedav Pitelkov on Türi pritsimeeste viiese pundiga võistelnud siin- ja sealpool piiri.

Nagu tiimi nimigi ütleb, on peaaegu kõik asjaosalised olnud mingil hetkel seotud päästetööga. Praegu on selliseid mehi kambas kaks: Türi päästekomando pealik Eilo Eesmäe ja vanempäästja Arvi Pitelkov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles