Politsei palub abi: kadunud noormees võib viibida Paides

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei palub abi 17-aastase Jarmo leidmisel
Politsei palub abi 17-aastase Jarmo leidmisel Foto: PPA

Politsei palub avalikkuse kaasabi, et selgitada välja 17-aastase Jarmo asukoht, keda viimati nähti eile ennelõunal Pärnus ja kes võib viibida Paides.

Jarmo lahkus eile kella 11:00 ajal Pärnus koolist ning ei tulnud õhtul koju, samuti ei ilmunud ta täna hommikul kooli. Lähedaste viimane kontakt noormehega oli eile pärastlõunal kella nelja ajal. Politsei selgitas välja, et eile õhtul kella 18 ajal oli Jarmo Paides. Pärast seda on tema telefon olnud välja lülitatud. Noormehe kirjeldus on edastatud politseipatrullidele, kes otsivad teda nii Pärnu kui Paide ümbrusest.

Jarmo on umbes 170 cm pikk, tumedate juuste ja kõhna kehaehitusega. Kodust lahkudes oli tal seljas tumeroheline poolpikk kapuutsiga jope, jalas sinised teksad ja punased tennised ning kaasas must seljakott.

Kõigil, kes on Jarmot alates eilsest pärastlõunast näinud või omavad muud infot tema liikumise või võimaliku asukoha kohta, palutakse sellest teada anda noorsoopolitseinik Kristel Jürgensile telefonil 53811474 või hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles