Lasteaiatöötajad jagasid konverentsil rõõme ja muresid

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kogunes Paide kultuurikeskusesse 110 Järvamaa alushariduse andjat, et meenutada olnut, rääkida hetkeolukorrast, kiigata tulevikku, tunnustada tublimaid ning jagada omavahel töörõõme ja -muresid.

Seda kõike koondas endas konverents «100 aastat alusharidust Järvamaal». Konverentsi korraldanud Järvamaa koolieelsete lasteasutuste juhtide ühingu juhataja Liia Koppel ütles, et sellist kokkusaamist oli vaja, et väärtustada maakonnas alusharidust ja selle andjaid. «Lasteaedade töötajad teevad väga tänuväärset tööd ning neil on mida kolleegidega jagada ja üksteiselt õppida,» lausus ta.

Konverentsil oli päevakavas kaheksa ettekannet, milles avanes lasteaedade ajalugu, koolieelsete õppeasutuste muutumine ajas, tänapäev ning tuleviku suundumus. Koppel nentis, et lasteaiad peavad ajaga sammu käima ning pakkuma lastele põnevaid nüüdisaegseid tegevusi. «Nii näiteks oli konverentsil juttu robootikast, mis on jõudnud õppemeetodina juba ka lasteaedadesse,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles