Tõstetreener kaotas kihlveo peale šokolaadi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Tartumaal Mellistes olnud Jõu meistrivõistlustel osales 14 järvalast. Võistkondlikult jäid eelmisel aastal võidutsenud Järvamaa tõstjad Tartumaa järel teiseks.

SK Vargamäe vanemtreener Ahti Uppini selgitusel nägi juhend ette, et maakonna puhul läheb arvesse kaheksa paremat kohta. Järvalastel olid need neli esimest ja neli teist kohta. «Eelmisel aastal olime kodus samadel võistlustel võitjad. Seekord jagasid korraldajad võistlejaid kehakaaludesse kindla sooviga võita. Meil polnud võistlejaid lausa viies kehakaalukategoorias. Naistel oli kolm ja meestel kaheksa kaalu. Seal see võti peituski,» lausus ta.

Kui nädal enne võistlusi andis Armas Reisel sõna, et püstitab uued Eesti rekordid, siis treenerina uskus Uppin, et rebimises ja kogusummas võiks see kõne alla tulla. «Sportliku huvi mõttes lõime käed suure šokolaadi peale,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles