Konesko pälvis kõrge tunnustuse

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Jüri Ratas (vasakult), AS Konesko juhatuse esimees Mart-Järvo Hirtentreu ja riigihaldusminister Mihhail Korb pärast autasu kätteandmist Stenbocki majas.
Peaminister Jüri Ratas (vasakult), AS Konesko juhatuse esimees Mart-Järvo Hirtentreu ja riigihaldusminister Mihhail Korb pärast autasu kätteandmist Stenbocki majas. Foto: Erakogu

Eile andsid peaminister Jüri Ratas ja riigihaldusminister Mihhail Korb Stenbocki majas kätte «Regionaalmaasika» konkursi auhindu, millega tunnustatakse parimaid regionaalarengut toetavaid algatusi.

Tänavu antud neljast auhinnast pälvis ühe Koerus tegutsev AS Konesko, kes on maakonna suurim tööstusettevõte ja üks suurimaid tööandjaid.

Järva maavanem Alo Aasma sõnas, et tal uhke tunne, sest neljal aastal, mil «Regionaalmaa­sika» auhindu välja on antud, on kolm neist tulnud Järvamaale. «Koneskol on olnud uskumatult suur roll mängida mitte ainult Koeru valla, vaid Järvamaa ja kogu Kesk-Eesti piirkonna käekäigu kujundamisel,» lausus Aasma. «Nende mastaabid on kohati täiesti hoomamatud, ligemale 400 töötaja käe alla valmib igal nädal miljoni euro eest toodangut ekspordiks, nii et võime uhkust tunda, et üks Eesti vägevamaid tööstusettevõtteid on suureks saanud ja arenenud just siin, Järvamaal.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles