Salasilmad paljastavad nii püromaane kui ka autoärandajaid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et saada teada, kui hea Türi kaamerapilt on, otsustas Järva Teataja teha videoeksperimendi. Loo autor seisab neljapäevase ajalehega Türi kultuurikeskuse parklas ja laseb end kaameral tuvastada. Nagu on näha, ei jää saladuseks ei väljaanne ega ka kirjutaja.
Et saada teada, kui hea Türi kaamerapilt on, otsustas Järva Teataja teha videoeksperimendi. Loo autor seisab neljapäevase ajalehega Türi kultuurikeskuse parklas ja laseb end kaameral tuvastada. Nagu on näha, ei jää saladuseks ei väljaanne ega ka kirjutaja. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Mida aeg edasi, seda rohkem ilmub avalikku ruumi kaamerate salasilmu. Ei saa öelda, et neil oleks vaid ennetav mõju, just kaamerapildi abil on Järvamaal tabatud noori püromaane, tehtud kindlaks vargaid, saadud jälile autoärandajatele ja liiklusõnnetuste põhjustajatele.

Augustis saab kaks aastat Türi linnas korraliku kaamerapildi edastamisest. Ilmselgelt ei teadnud seda lapsed, kes otsustasid virutada Türi põhikooli juurest prügikasti ja teha sellega õhtul kella üheksa paiku kultuurikeskuse parklas lõbusõitu.

Prügikast leiti üles järgmisel päeval. Pahategijad veidi hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles