IRLi Järvamaa liikmed toetavad Kaia Iva

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) Järvamaa piirkonna esimees Priit Värk andis teada, et eelmise neljapäeva õhtul kogunenud kohalikud liikmed otsustasid toetada Kaia Iva kandideerimist erakonna juhiks.

«Ettepanekut Kaiat toetada tehes lähtusin sellest, et me ei vali juhti pelgalt erakonnale, vaid eestvedajat, kellest tõenäoliselt kujuneb 2019. aasta riigikogu valimistel IRLi peaministrikandidaat. Kaias on riigimehelikkust rohkem kui enamikus praegustes poliitikutes ja seda vajab nii erakond kui ka riik. Peale selle on Kaial kuvand, millega ta eristub selgelt teiste erakondade noortest ja keskealistest meesjuhtidest. Kooliõpetaja, omavalitsusjuhi ja erasektoris tegutsenu kogemused tulevad kasuks ka riigijuhtimisel,» selgitas Värk.

IRLi Järvamaa piirkonna liikmed leidsid, et erakonna tulevane esimees peab lähtuma avatud juhtimise põhimõtetest nii erakonnas kui ka riigis, esile tõstma rahvuslikke väärtusi ja pöörama rohkem tähelepanu erakonna piirkondadele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles