Suurel reedel avariisse sattunud naine suri juba enne kokkupõrget

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järvamaal Ambla vallas suurel reedel ehk 14. aprillil juhtunud veoki ja sõiduauto kokkupõrke üks ohver, 69-aastane naine, ei surnud mitte avarii tõttu, vaid teda tabas ootamatu terviserike juba enne. 

Kui esialgu arvati, et kõrvalteelt peateele sõitnud sõiduauto roolis olnud 69-aastane naine hukkus kokkupõrke tagajärjel, siis nüüdseks on lähedastele saabunud ka ametlikud lahkamistulemused.

Lähedaste kinnitusel on lahkamistulemustes kirjas, et ootamatu terviserikke tõttu suri eakas naine juba enne veokiga kokkupõrget.

Politsei sai teate Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 134. kilomeetril juhtunud liiklusõnnetusest möödunud reede ennelõunal kell 11.33.

Sündmuskohal selgus, et õnnetus juhtus täpselt Lääne-Virumaa ja Järvamaa piiril, kui Ambla poolt Tapa suunas sõitnud turbakoormaga veoautole sõitis kõrvalteelt ette sõiduauto Opel.

Sõiduauto roolis olnud ja selles üksi viibinud 69-aastane naine oli surnud. Veokit juhtinud 41-aastane mees viga ei saanud.

Teeolud sündmuskohas olid head, sõidutee asfaltkattega ja kuiv. Politsei tuvastas, et sõiduautol olid all talverehvid ja veokit juhtinud mees oli kaine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles