Paide korraldab transpordialase küsitluse

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Paide linn

Paide linnavalitsus viib ellu Euroopa Sotsiaalfondi poolt kaasfinantseeritavat projekti "Paide linna, Paide valla ja Roosna-Alliku valla ühinemist ettevalmistavad uuringud ja analüüsid". Projekt raames korraldame uuringud/analüüsid neljas igapäevaelu mõjutavas valdkonnas. Need on transpordikorraldus, info- ja kommunikatsioonitehnoloogia, haridus- ning sotsiaalvaldkond. Uuringute läbiviimise ajaks on kavandatud aprill-juuni.

Kolme omavalitsuse ühinemisega seoses on mitmel rahvakoosolekul tõstatatud probleemina transpordi küsimus. Ühinemine iseenesest ei muuda inimeste igapäevaelu korraldust ega liikumisvajadust, kuid seoses sellega on võimalik seda valdkonda parandada ja arendada. Eelkõige puudutab see Paide valla ja Roosna-Alliku valla elanikke.

Esimese etapina viiakse aprillis elanike hulgas läbi küsitlus. Küsitluse kaudu kaardistatakse inimeste liikumisega seotud probleemid ja ettepanekud. Küsitluslehe kupongi on võimalik välja lõigata ja edastada kas vallasekretärile või anda raamatukogu töötaja kätte.

Lisainfo!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles