Väätsa ja Imavere riisusid rahapajast koore

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kõige rohkem Lõuna-Järvamaa koostöökogu jagatavat projektiraha saanud Väätsa vald valgustab järveäärseid puhke- ja spordialasid ning Imavere vald ehitab kogukonnale grillimiskoha, välijõusaali ja annab välja kogumiku.

Väätsa vallavanema Lauri Läänemetsa teada on kogukonna soov järveäärset puhke- ja spordiala korda teha viie-kuue aasta tagune. «2011. aastal korraldati lausa konkurss, tegime selle võidutööle projekti, mida proovimegi ellu viia,» lausus ta.

Läänemets lisas, et selleks on vald varem küsinud ka euroraha, kuid poole rohkem kui praegu saadud 58 000 eurot. «Kui seekord küsisime euroraha vaid valgustuse peale, siis leidsime ka kokkuhoiukohti kogu projektile ning nüüdsete arvutuste järgi kulub järveäärse korrastusele vaid üle 100 000 euro,» selgitas ta. «Kui kõik sujub, saab kogukond nautida järveäärsetel valgustatud radadel liikumist sügisel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles