Ambla SK kukkus esiliigast välja

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ambla SK vs BC Kalev/Cramo Paide E-Piima spordisaalis.
Ambla SK vs BC Kalev/Cramo Paide E-Piima spordisaalis. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Saku I liiga üleminekumängudel võitis Saku II liiga võitja KK Viimsi/Kesklinna KK kahe mängu kokkuvõttes 16 punktiga Ambla Spordiklubi ning tõusis tulevaks hooajaks Saku I liigasse, kirjutab basket.ee

Kolmapäeval Viimsis peetud avakohtumise võitis Ambla SK 82:78. Ambla võitu panustasid Peeter Kraavik 29 ja Taavi Leinart 14 punkti. Mängu resultatiivseim oli KK Viimsi/Kesklinna KK mängija Kristjan Evart 34 punktiga. 

Neljapäeval Ambla SK kodusaalis Aravetel peetud kohtumine kulges 3 veerandit tasavägiselt. Viimase veerandi võitsid külalised 22:8 ning mängu 81:61. Kahe mängu kokkuvõttes andis see 16-punktise eduseisu ning koha uueks hooajaks kõrgemasse liigasse. Teises kohtumises olid KK Viimsi/Kesklinna KK resultatiivsemad Kristjan Evart 20, Illimar Pilk 17 ning Peep Belbaum 15 punktiga. Ambla Spordiklubi meeskonnas viskasid Peeter Kraavik 17 ning Taavi Leinart 14 punkti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles