Paides toimub Süda-Eesti klaveripäev

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide kultuurikeskuse uus klaver
Paide kultuurikeskuse uus klaver Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti Klaveriõpetajate Ühingu (EKÜ) uus juhatus on võtnud ette toetada klaveriõpetust ning laste ja noorte klaverimängu neis Eestimaa paigus, kus kohalik initsiatiiv vajab rohkem lisatuge.

 

Sel eesmärgil korraldab EKÜ koostöös Paide Muusikakooliga täna algusega kell 14 Süda-Eesti Klaveripäeva, mis on ennekõike suunatud Kesk-Eesti Muusikakoolide (Paide, Türi, Kehtna, Koeru, Põltsama ja Jõgeva) õpilastele ja õpetajatele.

Klaveripäeva raames toimub kell 14 õpilaste ja õppejõudude ühine avakontsert Paide Muusikakoolis, kell 14.40 järgneb samas Martti Raide loeng-koolitus  "Harjutamine kui imeline võimalus muutusteks" ning meistrikursused osalevate õpilastega, mille viivad läbi tunnustatud õppejõud Mati Mikalai, Lembit Orgse, Martti Raide ja Ruth Ernstson. Kell 18.30 toimub ürituse lõppkontsert Paide Kultuurikeskuses, kus esineb pianist Johan Randvere

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles