Rokimees lava tagumisest servast

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken Koemets
Ken Koemets Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Müra, mida tekitab kogenud trummari harjutusseanss, kostab juba kaugelt tänavale. Hoolimata harjutusklassi seintele kunagi heliisolatsiooniks kleebitud munarestidest ja hiljuti vahetatud akendest. Igatahes heidab kolmapäeva pärastlõunal Paide muusikakoolist mööduv eakas linlane müdinat kuuldes pilgu korraks üles, seejärel tõmbab pea hirmunult õlgade vahele ja kiirendab sammu. Eemale siit!

Muusikakooli teisel korrusel polsterdatud topeltuste taga teeb aega parajaks löökpillieriala õpetaja Ken Koemets. Äsja tänavale kostnud karm ja äkiline trummisoolo reedab, et ta pole pelgalt akadeemiline sirgeselgne pedagoog, vaid tõsine rokimees.

Muusikaringkondades tuntaksegi Keni eelkõige kütterokibändi Nevesis trummarina. Sõna otseses mõttes tõsine Ken kindlasti pole ega põrnitse kedagi ka altkulmu. Hoopis naerab muhedalt habemesse. Ja naerab ta palju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles