Maamessi võimsaim kombain vurab Järvamaale (2)

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide vallas Mäos asuva Tatoli esinduse müügijuhi Rainer Kellneri meelest on uhke tutvustada maailma võimsaimat kombaini. Ta ei imesta, et selle vastu on suur huvi kasvõi ainult seetõttu, et kõrgel asuvast kabiinist avaneb ilus vaade.
Paide vallas Mäos asuva Tatoli esinduse müügijuhi Rainer Kellneri meelest on uhke tutvustada maailma võimsaimat kombaini. Ta ei imesta, et selle vastu on suur huvi kasvõi ainult seetõttu, et kõrgel asuvast kabiinist avaneb ilus vaade. Foto: Ardi Truija

Maamessil seostub Järvamaaga nii maailma võimsaim kombain, akuga töötavad aiamasinad, millega võid naabrimeest häirimata muru niita kasvõi pühapäeva hommikul, kui ka esimene eraldi pööravate ratastega laadur.

Maamessil ringi jalutaja pilku püüab juba kaugelt silt «Maailma võimsaim kombain». Selle ees võivad uhkusega peatuda kõik Järvamaaga seotud messikülastajad, sest seda müüb Paide vallas Mäos asuv Tatoli esindus.

Müügijuht Rainer Kellner sõnas, et huvi kombaini vastu on suur. Pole hetke, kus keegi ei roni trepist kõrgel asuvasse kabiini, kust avaneb ilus vaade ka messialale.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles