Laadaliste lemmikleiva küpsetas Aljona

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna said oma leivateo meisterlikkuse proovile panna Järvamaa koduleiva küpsetajad. Konkursile Järva Jürileib toodi seitse värskelt valminud leivapätsi, millest ilusaima ja maitsvaima leiva tiitli pälvis paidelase Aljona Laaneoksa küpsetatud leib.

Konkursi korraldaja Maive Premet ütles, et esmalt hindasid laadakülastajad leibade välimust. «Kõige klassikalisem ja leivalikum nägi tõepoolest välja Aljona leib ja küllap seetõttu sai see ka palju hääli,» märkis ta.

Teise koha sai silmadega söömise võistlusklassis Elo Piiri küpsetatud leib ning kolmandaks jäi Alo Aasma küpsetatud leivapäts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles