Perenaised rullisid peedist ja šokolaadist trühvleid

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kirna seltsimajas toimunud kokandusklubis "Perenaiselt perenaisele" õpiti täna pidulauale sobilike soolaste ja magusate trühvlite valmistamist.

Kirna seltsimaja juhataja Liia Randmaa ütles, et üritus toimus juba viiendat korda. "Kui esialgu jagasid oma kööginippe naised omavahel, siis paaril viimasel korral on käinud toidukunsti tarkuseid õpetamas Paide Wabalinna maja kohviku kokk Kristine Saar," selgitas ta.

Saare juhendamise järgi valmistasid kohale tulnud kokkamishuvilised naised ja üks mees viis erinevat suupistet. Menüüs olid soolasemate ampsudena heeringatrühvlid ja peedi-pähkli suupisted. Magusama alatooniga hõrgutisteks olid aga piparmündi-, porgandi ning kaerahelbe-kohvi trühvlid. Osalejad jagunesid rühmadesse ja tegid kõik toidud ise valmis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles