Wittenstein Spa juurde ujula ehitamine otsustatakse teisipäeval

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kersti Sarapuu
Kersti Sarapuu Foto: Dmitri Kotjuh

Teisipäeval selgub, kas Kersti Sarapuule kuuluva Wittenstein Spa juurde tuleb ka ujula, mille ehitushanke Sarapuu ettevõte Kingstor Varad Grupp võitis.

"Läksin sinna hankele lootusega, et keegi teine võidab, aga lõpuks ei tulnudki sinna rohkem kedagi. Eks see ettevõtlus väljaspool Tallinnat on kõigile nii suure riskiga, et siia välja ei tulda. Aga olles selle koha patrioodid, siis me selle peale lõpuks välja läksime," ütles Sarapuu BNS-ile.

Spa projekt on Sarapuu sõnul valmis ning osa töid juba tehtud. Lähinädalatel tuleb aga tema sõnul otsustada, kumma projektiga edasi minnakse. "Kas ma loobun ujula projektist ning teen spa või sõlmin lepingud ja lähen ujula ehitusega edasi," märkis Sarapuu. "Kuna Paide linna ujula oli amortiseerunud, siis nad tegid hanke ujumisteenuse ostmiseks, aga sellisel juhul ma peaks spa ehitama juba koos 25-meetriste ujumisradadega ujulaga."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles