Esiliigast kukkunud amblalaste tulevikku varjutab selgusetus

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalli esiliigast välja kukkunud Ambla SK korvpallimeeskonna edasine saatus on ebaselge. On variant, et meeskond jätkab teises liigas, on võimalus liituda teise liiga tarbeks kellegi teisega, pole välistatud, et üksikud mehed lähevad üle Paide Viking Windowsse.

Ambla SK mängumees Taavi Leinart oli seda meelt, et sügisel meeskond esiliiga koosseisuga teist liigat mängima ei hakka. «See on minu isiklik arvamus. Ega me kõige noorem sats enam ole ja keda see teine liiga ikka motiveerib,» põhjendas ta.

Mis puudutab järgmist hooaeg üldiselt, siis Leinart sõnas, et on pidanud juba teatud jutuajamisi selleks, et mingi osa Ambla meestest jätkaks esiliigas. «Kas see saab teoks pundi või üksikmängijate üleminekuga, kellegagi lihtsalt liitudes või mõne ühendvõistkonna moodustamisega, pole veel teada,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles