Lionsi klubi tänab heategevuse toetajaid

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lionsi klubi Paide Bastion on juba 21 aastat korraldanud heategevusprojekte. Annetuste, heategevuskontsertide ja oksjonite abil kogutud raha on aidanud Paide lasteaedadel, üldhariduskoolidel, huvikoolidel, Järvamaa haiglal, Paide ujulal, Paide kultuurikeskusesl ja Paide avatud noortekeskusel neile olulisi probleeme lahendada.

Tänavuse heategevusprojektiga kogusime raha vähe kindlustatud perede lastele suvelaagri korralduseks. Laager kestab 3.–5.juulini Pärnumaal mereäärses Varbla puhkekeskuses. Korralduse on võtnud oma südameasjaks Paide linna ja valla sotsiaal- ja lastekaitsetöötajad.

Raha kogumist alustas Lionsi klubi juba eelmise aasta novembris Järvamaa messi ajal.

Paide Bastion tänab häid annetajaid ja heategevuslikus raadiooksjonis osalejaid, samuti 9. aprillil olnud heategevuskontserdi külalisi. Kontserdi peaesineja oli laulja Alen Veziko.

Märkimisväärne on olnud ka sponsorite panus, projekti toetasid AS Comfort AE, OÜ Pizzakohvik, AS Salva Kindlustus, OÜ RR Elekter, OÜ Paivet, OÜ Paide EKE Projekt, OÜ Ally, OÜ Aarman Puit, OÜ Sakret ja Paide vallavalitsus.

Heategevuskontserdi õnnestumisele aitasid kaasa Paide kultuurikeskus, Paide gümnaasium ja ühisgümnaasium, AS Eesti Meedia, Tre Raadio, Eesti Autorite Ühing ja Klubi Hämarik memmed.

Vello Talviste

LC Paide Bastion president

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles