Põlenud maja lammutuse tähtaeg jäi kokkuleppeta

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel nädalal esitas Paide linnavalitsus kohtule paberid, milles avaldab soovi, et endise KEA keskuse ehk Hoffmanni villa omanik viiks lammutuse lõpule tänavu 1. juuliks.

Paide linnapea Siret Pihelga selgitusel on varemete lammutus kahjuks edasi lükkunud seoses sellega, et endise KEA keskuse omanik vaidlustas kohtus linnavalitsuse korralduse lammutada põlenud hoone puitkonstruktsioonid märtsi lõpuks.

Kohus võttis hoone omaniku kaebuse menetlusse, kuid pakkus välja, et osapooled võiksid saavutada kokkuleppe ja pääseda kohtus käimisest. «Paraku polnud teine osapool kohtuvälisest lahendist huvitatud ja nii ei jäänudki meil üle muud, kui esitada kohtule paberid uue tähtajaga,» selgitas Pihelgas. Millal ja millise lahendini kohus jõuab, ta ennustada ei tahtnud. Pihelgas ütles, et linnavalitsus jääb kindlaks oma seisukohale, et hoone varemed Tallinna tänava sissesõidul tuleb lammutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles