Maakonna suurpeo ettevalmistused koguvad tuure

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järvamaa laulu- ja tantsupeo ettevalmistused on seni kulgenud plaanipäraselt ja nüüd, mil 27. mail Türil korraldatava suurpeoni on jäänud kuu, on põhimahv lauljatel-tantsijatel, kes harjutavad usinalt repertuaari.

Peo projektijuhi Meelis Välimäe hinnangul on ettevalmistused kulgenud siiani hästi ning tõenäoliselt saab korraldusmeeskond uuesti kokku järgmisel nädalal, et laulu- ja tantsupeoga seonduvaid küsimusi arutada. «Lauljad harjutavad oma laule, tantsijad tantse ja kõik sujub,» kinnitas ta.

Korraldajate andmetel astub Järvamaa laulu- ja tantsupeol lavalaudadele 43 koori ehk 1144 lauljat, 91 tantsurühma ehk 1285 tantsijat ja 3 orkestrit ehk 58 muusikut, mis teeb kokku 2399 inimest. Kui neile liita juurde juhendajad, autorid, näitlejad, muusikud, tehniline personal ja korraldajad, siis on pidulisi ligi 2500.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles