Leivakonkursi võitja: kõik sai alguse massaažikursustelt

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva jürileiva konkursi võitnud Aljona Laaneoks tõuseb rõõmuga üles hommikul kell kuus, et küpsetada sooja koduleiba. Neid valmistab ta üksnes tellimise peale ja sellest, mida keegi teab soovida.
Järva jürileiva konkursi võitnud Aljona Laaneoks tõuseb rõõmuga üles hommikul kell kuus, et küpsetada sooja koduleiba. Neid valmistab ta üksnes tellimise peale ja sellest, mida keegi teab soovida. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa koduleiva konkursi võitnud Aljona Laaneoks küpsetab leiba vaid tellimuse peale, teisiti pole põhitöö kõrvalt lihtsalt võimalik, kuid küpsetamata ta ka jätta ei saa. Nii algavad juba kümme aastat tema tööpäevad varahommikul.

Aljona Laaneoks, töötate massöörina, aga võidate Paides korraldatud Järva jürileiva küpsetajate konkursil ilusaima ja maitsvaima koduleiva tiitli, ja mitte esimest korda.

Täpselt õige. Olen Järvamaa patrioot ja teen konkursile leiba igal aastal. Esimest korda 2007. aastal osaledes sain kohe täisvõidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles