Põhjaka kokad viisid Jaapanisse neli aastaaega

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Yusaku Arai

Põhjaka mõisa restorani kokad Märt Metsallik ja Ott Tomik viibisid 16.–25. aprillini Jaapani pealinnas Tokyos, kus valmistasid Eesti aastaaegadest inspireeritud viiekäigulise õhtusöögi.

Märt Metsallik, kui paljudele inimestele süüa tegite?

Meie teha oli õhtusöök umbes 40 inimesele ja pärast seda suupisted üritusele, kus olid peamiselt ajakirjanikud ja kus Eesti tootjad said oma tooteid tutvustada. Seal oli umbes 70-80 inimest, aga sinna tegime vaid mõne suupiste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles