Rahvahääletuse toel võivad türilased saada võrguplatsi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpalli liit ja Oma Ehitaja AS rajavad või korrastavad tänavugi projekti «Võrguplatsid korda» käigus üle Eesti kümme võrkpalliväljakut. Žürii on välja valinud kuus võitjat, kellele lisandub nädal aega Postimehe keskkonnas vältava rahvahääletuse käigus veel neli.

Ükski Järvamaa taotlus otseste võitjate hulka ei pääsenud, küll on rahvahääletusel Türi linna võrguplats. Neljapäevani vältava hääletuse käigus selgub neli rahva lemmikut, kuhu samuti uued võrkpalliplatsid kerkivad. Neli kõige rohkem hääli kogunud kohta, mis samuti võrkpalliväljaku rajamiseks inventari saavad, selguvad 5. mail.

Seitsmendat aastat korraldatud «Võrguplatsid korda» konkursile laekus peaaegu rekordarv taotlust. Tippmark pärineb aastast 2012, kui osalejaid oli 79, tänavu esitas avalduse uhiuue võrkpalliplatsi saamiseks 75 huvilist. «Mul on hea meel, et saame õla alla panna projektile, mis annab inimestele tervisliku ja sportliku liikumisväljundi ning ühtlasi kõnetab nii paljusid huvilisi. Küll oli raske parimaid välja valida, sest häid ja läbi mõeldud taotlusi oli tõesti palju,» selgitas Oma Ehitaja ASi juhatuse esimees ja «Võrguplatsid korda» žürii liige Kaido Fridolin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles