Rattahooaeg hakkas pihta Kangrumäel

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa rattakrossi seeriavõistluste avaetapil oli kõige populaarsem 40–49aastaste meeste klass, kus stardis oli kümme ratturit. Pildil on esiplaanil lõpuks teise koha saanud Aivar Lagenõmm.
Järvamaa rattakrossi seeriavõistluste avaetapil oli kõige populaarsem 40–49aastaste meeste klass, kus stardis oli kümme ratturit. Pildil on esiplaanil lõpuks teise koha saanud Aivar Lagenõmm. Foto: Birgit Itse

Järvamaa rattakrossi seeriavõistlus sai alguse esmaspäeval Kangrumäel. Ambla Cupi nime kandnud võistlusele oli tulnud rohkem kui poolsada ratturit, mida korraldajad peavad keskmiselt tugevaks tulemuseks.

Ambla spordiklubi juhatuse liikme Reimo Kaasiku teada on nendel võistlustel aegade jooksul olnud rohkem osalejaid, kuid nad peavad arvesse võtma selle aasta eripärasid. «Ilm pole rattureid eriti metsadesse müttama lubanud ja võib-olla peletas osa sportlasi eemale ka Kangrumäe maastik,» arutles ta. «Julgen öelda, et meie rajad on ühed maakonna tehnilisimad.»

Ratturid pääsesid rajale eraldistardist ja nagu Kaasiku märkis, said kõik hooaja algul proovida nii iseennast, oma ratast kui ka tehnilise raja läbimise oskust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles