Huviringis valmis raadiosaade ja ajaleht

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meediakursuse esimese õppeaasta jooksul ilmus Albu noortel ajaleht Avastaja ja valmis raadiosaade «Kaksikud». Ajalehe toimetuse moodustasid Ingeri-Helena Kakko (esiplaanil vasakul) ja Kadi Tihane (esiplaanil paremal), pildilt puudub Mariin Elmik. Mälupulgale mahtuvat raadiosaadet hoiavad Kaarin Rannu (tagaplaanil paremalt) ja Greteliis Elmik, toimetusse kuulus ka Anna Maria Praks.
Meediakursuse esimese õppeaasta jooksul ilmus Albu noortel ajaleht Avastaja ja valmis raadiosaade «Kaksikud». Ajalehe toimetuse moodustasid Ingeri-Helena Kakko (esiplaanil vasakul) ja Kadi Tihane (esiplaanil paremal), pildilt puudub Mariin Elmik. Mälupulgale mahtuvat raadiosaadet hoiavad Kaarin Rannu (tagaplaanil paremalt) ja Greteliis Elmik, toimetusse kuulus ka Anna Maria Praks. Foto: Erakogu

Sügisel alanud meediaprojekti käigus kohtusid Albu ja Aravete kooli noored kord kuus Albu noortekeskuses. Eile esitlesid nad kursusetööna valminud raadiosaadet ja ajalehte.

Lahe, uhke, äge, tore olid sõnad, mis tulid esimesena pähe eilsel tunnistuste jagamisel, kui raadiosaade oli üle kuulatud ja äsja trükist tulnud ajalehele pilk heidetud.

Albu valla noorte- ja huvijuht Kristiina Oprištšenko sõnas, et kuigi sügisel oli huvilisi rohkem, jõudis võiduka lõpuni ehk töödeni kuus noort: Mariin ja Greteliis Elmik, Anna Maria Praks, Kaarin Rannu, Kadi Tihane ja Ingeri-Helena Kakko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles