Rahvakultuuri keskus eelistab Paidet või Raplat

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuriministeerium soovib rahvakultuuri keskuse Tallinnast Viljandisse tuua. Keskuse töötajad lepiksid Raplasse või Paidesse kolimisega, kuid Viljandi on neile jätkuvalt vastuvõetamatu.
Kultuuriministeerium soovib rahvakultuuri keskuse Tallinnast Viljandisse tuua. Keskuse töötajad lepiksid Raplasse või Paidesse kolimisega, kuid Viljandi on neile jätkuvalt vastuvõetamatu. Foto: Marko Saarm

Rahvakultuuri keskus on leppinud mõttega, et peab Tallinnast ära kolima, kuid Viljandisse tulek on selle töötajatele endiselt vastuvõetamatu.

Selle asemel soovivad keskuse töötajad uue asupaigana näha Raplat või Paidet. Seejuures on nende esimene eelistus 5000 elanikuga Rapla, mis asub pealinnale lähemal.

Riik kaalub kõiki kolme linna ning teeb otsuse kuu lõpus. Kultuuriminister Indrek Saar on öelnud, et ajalooline eelis on Viljandil, kus koolitatakse valdkonna järelkasvu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles