Vabatahtlikud pakkusid lastekodulastele värskes õhus seltskonda

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vanem Vend Vanem Õde Paide osakonna uus vabatahtlik pakkus välja idee minna maakonna lastekodulastega värskesse õhku ja mõte tehtigi teoks.

Üle aasta tagasi Paides Vanem Vend Vanem Õde liikumise algatanud paidelane Inge Jasner ja türilane Annika Kinev olid sellekuisel ühisel ettevõtmisel Paide perekodu lastega disc-golfi mängimas. „Meie uus vabatahtlik Triinu Oraste tegi sellise ettepaneku, et tema abikaasa Egonile meeldib disc-golfi mängida ja lastele see mõte meeldis ning nii me nüüd siin olemegi,“ selgitas Inge Jasner Paides Ülejõe discgolfi rajal.

Annika Kinev lisas, et värskesse õhku vaba aega veetma tulid kuus Paide lastekodu last ja sama palju vabatahtlikke. Kõik kuulasid hoolega Egon Oraste õpetussõnu ja loopisid keskendult disce. Egon Oraste sõnutsi on noored esimese korra kohta väga tublid ja nendega on ainult lust koos mängida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles