Talgulised lõid Laupa koolilastele uue bussiootekoha

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupa kooli talgutele kogunenud kaheksa perekonda ehitasid lastele korraliku bussi ootamise koha, sest bussijuhid kippusid nurisema vihmastel ilmadel laste mudaste jälgede pärast.

Tänavusel Laupa kooli talgupäeval said koolidirektor Kaarel Aluoja sõnutsi kokku inimesed, kel vajalikud masinad ja materjal, et teha korda koolil ammu mõttes olnud unistus. „Mitu aastat on bussijuhid pahandanud vihmaste ilmadega koolilaste poriste jälgede pärast, kuid siiani pole me mõttest korrastada bussiootekoht, kaugemale jõudnud. Täna tegime ühe päeva mõne tunniga kõik korda,“ sõnas ta.

Nüüd ei pea Laupa koolilapsed enam ootama bussi vihmaste ilmadega poriseks muutuval murul, vaid korralikul täitematerjaliga platsil. Mitte ainult! Talguline Evelii Virrunen sõnas, et Ants Kase tõi kohale ka oma tehtud pingid, kus lastel on hea bussi oodates istuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles