Mandoliiniorkester toob emadepäeva eel Türile prantslaslikku hõngu

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Päev enne emadepäeva esineb Türi kultuurikeskuses orkester Saku Mandoliinid, kes esitab koos solistide Ivi Rausi-Haavasalu ja Erkki Otsmaniga kevadvärskusest ja suurtest tunnetest pakatavaid prantsuse meloodiaid.

Orkestri kunstiline juht Joosep Sang sõnas, et kontserdil kõlavad tuntuimad ja armastatuimad laulud šansooni ja popmuusika klassikast, mida on esitanud sellised kuulsused nagu Edith Piaf, Yves Montand ja Joe Dassin. «Kõik lood on seatud solistidele ja suurele mandoliiniorkestrile, mida täiendavad sellise muusika puhul möödapääsmatu akordion, mida mängib Anastassia Varlõgina, löökpillidel teeb kaasa Türi enda mees Valdo Preema,» lausus Sang.

Solistid Ivi Rausi-Haavasalu ja Erkki Otsman on prantsuse muusika hingeeluga hästi tuttavad. Ivi Rausi-Haavasalu tegutseb jazzlauljana ja on andnud välja kaks plaati omaloominguga, kuid esitab sageli ka prantsuskeelseid laule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles