Ehitustarvete kauplus laieneb kordades avaramale pinnale

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi ehitustarvete kaupluse juhataja Reet Seetur näeb ennast toimetamas klientidele suuremat liikumisruumi võimaldavas müügisaalis. Kuigi käivad veel ehitustööd, loodab ta 20. maist hakata siia juba kaupa sisse tooma.
Türi ehitustarvete kaupluse juhataja Reet Seetur näeb ennast toimetamas klientidele suuremat liikumisruumi võimaldavas müügisaalis. Kuigi käivad veel ehitustööd, loodab ta 20. maist hakata siia juba kaupa sisse tooma. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järva tarbijate ühistu laiendab Türil ehitustarvete kaupluse üle kahe korra suuremale laopinnale, sest kauba väljapanek on muutunud juba ohtlikuks klientidele, kes mahuvad riiulite vahel liikuma veel ainult külg ees.

Eile Türi ehituskaupluses uksehingi ostnud türilane Ants Veere rõõmustas, et lõpuks ometi saab kauplus suuremad ruumid. «Juba aastaid pean siin poes kõhtu sisse tõmmates külg ees liikuma ja vaatama, et kätega väga ei vehi,» ütles ta. «Muidu võib õnnetus juhtuda: miskit kukub katki või veel hullem, saan mina viga. Riiulite vahel on ruumi ikka piinlikult vähe.»

Poes liikudes tuli olla ettevaatlik

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles