Noorukid riskivad eluga

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide äärelinnas Mündi tee garaažikompleksi taga kõrgub kasutult seisev veetorn, mille linna noorukid on avastanud kui turnimispaiga. Paraku on hoone silmaga hinnates sedavõrd ohtlikus seisus, et hulljulge ronimine võib lõppeda traagiliselt.

Järva Teataja lugejad, inimesed, kes veedavad oma vaba aega samas lähedal garaažides nokitsedes, on pannud tähele, et ilusate ilmade saabudes on laguneva veetorni ümber näha noori askeldamas. «Käivad seal ja ronivad üles torni. Ma arvasin, et see pole võimalik, kuid nägin oma silmaga, kui nad mööda raudredelit üles välja jõudsid. Kupatasin nad sealt loomulikult minema, sest see, kurat, lõpeb ükskord kehvasti,» ütles pahane pealtnägija (nimi Järva Teatajale teada).

Mees teadis öelda, et praegu ongi ju noorte seas moes turnida kõrgetes hoonetes. «See torn paistab olevat väga popp. Seal on sel kevadel, nii viimase kuu aja jooksul käinud palju rahvast. Talvel ei liikunud seal keegi,» lausus ta. «Tavaliselt tullakse kolama õhtul, kella 19-19.30 paiku, sest ega noored taha oma tegevusega võõraste silme alla sattuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles