Rahvamaja annab ülearused toolid tasuta ära

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kabala rahvamaja

Kabala rahvamaja pakub soovijatele toole, mida majas enam vaja pole. Toolide eest raha ei küsita, huvilistel tuleb vaid nende transportimise eest ise hoolitseda.

Sinise riidega kaetud toole on ligi nelikümmend. Rahvamaja perenaine Reelika Rass kinnitas, et külalisi edaspidi põrandale istuma ei panda, lihtsalt vanad ja väsinud toolid asendatakse teiste istmetega.

Rass ütles, et toolid on massiivsed ja vastupidavad ning teenivad uut omanikku kindlasti veel pikka aega. Põhjuseks, miks kultuuriasutus toolidest vabaneda soovib on selles, et toolide katteriie on kulunud ning seetõttu ei näe toolid enam väga esinduslikud välja. Kes aga toole endale soovib, võib katteriide omale meelepärasema vastu välja vahetada. «Ehk keegi soovib koju rõdule või terrassile istumisalust,» pakkus Rass. Seni hoiustatakse toole rahvamaja koridorides ja teistel vabadel pindadel.

Huvilistel tuleb ühendust võtta rahvamajaga telefonitsi 5300 3987 või meili teel: kabala.rahvamaja@tyri.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles