ÜLESKUTSE: järvakas, tule laulupeoks koju ja meiega laulma

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Dmitri Kotjuh

2017. aasta Järvamaa laulu- ja tantsupeo "Mulle jääd, Järvamaa"  idee autorid ja lavastajad on Eliisa Vellama ja Kaarel Orumägi, kelle sooviks on lavastuses luua põlvkondade vahelise sideme kaudu meie kõigi seos Järvamaaga. Lugu räägib sellest, kuidas kodukoht jääb südamesse igaveseks, olenemata kas viibime lähedal või kaugel.

 

Tänavuseks maakonna peoks viisistas Kaarel Orumägi TriinToome-Hosmani luuletuse „Mulle jääd, Järvamaa". Järvamaa laulu- ja tantsupeo korralduskomisjon soovib koos Järvamaa laulu-ja tantsupeoliste ning Järvamaalt võrsunud lauljatega teha Eestimaale 100. sünnipäeva puhul kingituse- üheskoos esitada järvakate loodud laulu "Mulle jääd, Järvamaa".

Laulu "Mulle jääd, Järvamaa" proov ühendkooridele ja tantsijatele toimub 27. mail kell 15 Türi lauluväljakul. Kell 15 toimub rahvamuusikutelt pillipidu Kooli pargis ja seejärel kell 17.30 liigub rongkäik läbi linna Türi lauluväljakule, kus järgneb kontsert "Mulle jääd, Järvamaa".

ÜLESKUTSE

Järvamaalt võrsunud laulja, muusik, koorijuht, ootame Sind koju käima ja kutsume koos laulma!

Õpi laul ära ja tule 27. mail Türile koos Järvamaa kooridega laulma. Siit leiad noodi ja esituse.

Et teaksime Sind oodata, anna palun oma tulekust teada hiljemalt 24. maiks Eliisa Vellamale eliisavellama@hotmail.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles