Päästjad teevad Sakretisse visiidi

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristo Kivisoo

Paide ja Türi päästekomando päästjad külastavad järgmise nädala alguses Mäos asuvat Sakreti ehitusmaterjalide tehast, et tõsta ettevõtte ja päästjate valmisolekut ning ennetada võimalikke päästesündmusi.

 

„Tegu on Järvamaa mõistes suurettevõttega, mis nõuab meie kõrgendatud tähelepanu. Kuid veelgi olulisem on ennetus ja eelnev riskide maandamine, millega saab vältida võimalikke vahejuhtumeid. Päästeamet teeb ikka aktiivset koostööd asutuste ja ettevõtetega, et viia päästjate sekkumise vajadus miinimumini,“ ütles Paide päästekomando pealik Valeri Ivanov.

„Ettevõtte töötajate ja tootmise huvides on kõrgeim valmisolek ootamatusteks ning seetõttu leppisime Järvamaa päästjatega kokku, et nad hindavad põhjalikult, kuidas on Sakretis päästealased riskid maandatud ning milline oleks ettevõtte reageerimisvõime erinevate juhtumite puhul. Riskide teadvustamine on mõlemale osapoolele vajalik,“ ütles Sakreti tegevjuht Kaspars Pacēvičs.

Objektiga tutvumine on planeeritud esmaspäevast neljapäevani kella 10-st 12-ni. Päästemeeskonnad tutvuvad selle käigus Sakreti kogu territooriumi ning hoonetega.

Sakret on rahvusvaheline frantsiisibränd ning maailma suurim kuivsegude tootja, millel on maailmas üle 60 tehase, neist 30 Euroopas. Ettevõte alustas Eestis müüki jaanuaris 2005 ja juulis 2007 hakkas Mäos tööle Eesti üks suurimaid kuivsegude tehaseid. Lisaks tootmisele on Sakretil Mäos tootearenduse labor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles