Noortalunike kümnevõistlus algas ministri käepigistusega

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasel Türi lillelaada laadamelus toimuval noortalunike mitmevõistlusel soovis maaeluminister Tarmo Tamm kõigile 29 võistlejale kättpidi edu näitamaks oma tublidust talumajapidamises vajalikes oskustes.

Võistluspäev algas noortele maaeluministri Tarmo Tamme tervitussõnadega, kes soovitas soorituse ajal mõelda tulemusele ja alade vahel nautida teiste noortalunike võistlusele tulnute seltskonda. „Olete siin ühe ala inimesed, kindlasti leiate uusi sõpru, kellega juttu peaks teil jaguma,” uskus ta. Minister soovis kõigile edu käepigistusega.

Võistlust korraldava Järvamaa kutsehariduskeskuse põllumajandusosakonna juhtõpetaja Aive Kupp sõnas, et kõige rohkem, see on 14 on võistlejat tuli Olustverest,  Järvamaa kutsehariduskeskusel on neile vastu panna 12 võistlejat. „Meeldiva üllatusena tuleb tänavu võistlema ka kaks noortalunikku, ja üks maaülikooli õppur, seega kokku 29 võistlejat,” lisas Kupp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles