Uudista, mida ostis maaeluminister lillelaadalt

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esimest korda Türi lillelaadale sattunud maaeluminister Tarmo Tamm imestas laada lilleilu üle, kuid osta lubas taime, mille jänesed tal koduaia tagant korduvalt on ära söönud.

Laada ringkäigule minnes tunnistas maaeluminister Tarmo Tamm, et kuigi Türi kant on talle tuttav, satub ta lillelaadale esimest korda. "Mingi mälestuse viin siit kindlasti nüüd koju kaasa. Tegelikult ostan õunapuud, kuid ministri autoga ei vii ma seda siit ära," kõneles ta. "Nii ostan kultuurmustika, sest need on mul aia taga ja jänesed käivad millegipärast igal aastal ja söövad need ära. Katan neid küll ka kinni, kuid nemad on alati osavamad, kuid mina nende katmises."

Minister siirdus kindlal sammul lillemüüjate keskel edasi.. „Ka lilleamplid on siin väga ilusad, ma armastan kui neid on mul koduaias, kuid ostma neid ei hakka, sest hilisõhtul koju jõudes pole neist ju midagi alles," teadis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles