Linnavõimu kaalukeel liitus Keskerakonnaga

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks aastat tagasi, kui Janno Lehemets lahkus Reformierakonnast ja jättis endise kodupartei Paides opositsiooni, olid linnavolikogu istungid väga pingelised. Sõnavõttudes kasutasid volinikud isegi oma käega illustreeritud Järva Teatajat.
Kaks aastat tagasi, kui Janno Lehemets lahkus Reformierakonnast ja jättis endise kodupartei Paides opositsiooni, olid linnavolikogu istungid väga pingelised. Sõnavõttudes kasutasid volinikud isegi oma käega illustreeritud Järva Teatajat. Foto: Dmitri Kotjuh

Neli aastat tagasi oli Janno Lehemets Paides Reformierakonna linnapeakandidaat, kuid seekord kandideerib ta linnavolikokku Keskerakonna nimekirjas.

Lehemets tunnistas, et talle on tehtud mitu korda ettepanek liituda Keskerakonnaga, ta võttis selle vastu ja kuulub nüüd juba üle nädala parteisse.

Üks põhjus, miks ta nõustus Keskerakonda astuma, on Lehemetsa selgitusel asjaolu, et partei juhtkond on muutunud. Ta kinnitas, et kui erakonda juhiks endiselt Edgar Savisaar, siis poleks ta seda sammu astunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles