Albust pärit Jaak Madison kandideerib kohalikel valimistel hoopis Viljandis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Madison
Jaak Madison Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Riigikogu liige ja Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) aseesimees, Albust pärit Jaak Madison kandideerib kohalike omavalitsuste valimistel erakonna esinumbrina Viljandis.

"Kandideerin Viljandis, sest olen riigikokku valitud Järva- ja Viljandimaa ringkonnast. Viljandi on tõeline põliseestlaste kants, kus hoitakse parimal määral Eesti kultuuri ja rahvuspärandit. Meie seisame selle eest, et see nii ka jääks," ütles Madison pressiteate vahendusel

"Rahvuskonservatiivid seisavad kõige kindlamalt kohaliku ettevõtluse arendamise eest. Viljandi peab olema koht, kust noored ei ole sunnitud ära minema, vaid tahavad siin töötada ja siin oma perekonda luua," selgitas Madison, kelle sõnul peab linna juhtimine tulema inimesele lähemale, ja seda linnaelanike kaasamise teel.

"Rahvuskonservatiivid peavad vajalikuks korraldada rohkem rahvaküsitlusi nii üle riigi kui ka omavalitsustes. Rahval peab olema võimalus oma elukeskkonna kujundamisel kaasa rääkida ka valimiste vahelisel ajal," märkis Madison.

Madison pääses 2015. aasta valmiste järel Riigikokku kandideerides Järva-ja Viljandimaal.

Veel 31. märtsil ütles Madison Postimehele, et ei tea, kus kohalike omavalitsuste valimisel kandideerib ning valikuid on kolm: Paide, Viljandi või hoopis tekkiv Järva vald, kus üks liituja on tema koduvald Albu. "Viljandi on aga mulle kui teine kodu, kuhu on alati hea tulla. Eesti ühe ilusama ja väärika ajalooga linna käekäik läheb mulle väga korda," sõnas Madison märtsi lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles