Kevadpealinna esindus andis kõva pallilahingu

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall
Korvpall Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

19. mail toimus värskelt renoveeritud Kalevi spordihallis juba 13. korda sõpruslinnade omavalitsuste korvpalliturniir "Vana Tallinna Kilud", millega on tavaks tähistada sportlikult Tallinna päeva, ergutades pealinna aga ka teiste linnade elanikke sportlikke eluviise harrastama.

Linnasekretär Toomas Sepa poolt algatatud ettevõtmisele olid kutsutud teemapealinnade, rahvusringhäälingu, teatrite koondise ja teiste koostööpartnerite esindused. Tänavu oli võistlemas seitse meeskonda ja rahvusvahelise mõõtme andis esmakordselt turniiril osalenud Riia linnavalitsuse võistkond.

Üle kolme aasta osales turniiril ka Türi meeskond, kus mängisid: Tanel Viljat, Raido Kangur, Kalle Kalvik, Karlis Valtin, Ivo Kohtring, Jaanus Suvi, Ardo Klaasen ja Heiki Siider. Türi spordiklubide liidu tegevjuhi Tanel Viljati sõnul sai mõõtu võtta nii meistriliigas kui ka esiliigas mängivate korvpalluritega. "Tugevas võistluses saime neljanda koha," ütles ta.

Turniiri võitja Tallinn sai auhinnaks suure rändkarika ning kõikidele osalejatele pakuti Tallinna kilu- ja magusat kohupiimatorti.

Türi korvpallimeeskond osales turniiril viimati 2013. aastal, mil võitis esimese koha, 2010. aastal saavutati teine koht. Kevadpealinna esindus osales tänavu turniiril kaheksandat korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles