Järvalane annab Ugala katusel kontserdi

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haldi Välimäe
Haldi Välimäe Foto: Erakogu

Ugala teater korraldab sel suvel katusekontserdi, millel esineb ja esitleb uhiuut plaati Imaverest pärit noor lauljatar Haldi Välimäe.

Ugala annab teada, et 2. juuni öösel toimuval tasuta kontserdil astub Ugala teatri katusel publiku ette Järvamaalt pärit noor lauljanna Haldi Välimäe, kellega on kaasas Vaiko Eplik ning mitmed üllatusesinejad.

Välimäe esitleb Ugalas sel õhtul oma uhiuut EP-d “Raba” , mille andis välja tunnustatud indie-plaadifirma Mortimer Snerd. Sel öösel on võimalik ka kohapeal Välimäe äsja ilmunud CD- ja vinüülplaate osta.

Publik on parima visuaalse ja akustilise elamuse saamiseks oodatud istuma Viljandi Gümnaasiumi poolsele tiigikaldale. Tiigikallas avatakse publikule kell 23 ja pool tundi hiljem süüdatakse tiigil asuvatel parvedel põlema lõkked. Kontsert algab täpselt südaööl.

Lisaks avatakse sel ööl pidulikult renoveeritud jalutuspromenaad, mis lookleb Ugala tiigi kallastel. Kohapeal on avatud Ugala teatri töötajate pop-up kohvik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles