Ülemaailmse orienteerumispäeva üritused toimuvad ka Järvamaal

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: JOKA

Rahvusvahelise Orienteerumisföderatsiooni poolt mullu algatatud ülemaailne orienteerumispäev leidis kogu maailmas hea vastuvõtu. Eelmisel aastal korraldati ülemaailmse orienteerumispäeval 81 riigis kokku 2013 orienteerumisüritust, kus osales 252 927 osalejat. Eestis oli eelmisel aastal 24 orienteerumisüritust 4241 osalejaga, selajuures Järvamaal 7 üritust 300 osalejaga.

 

Ülemaailmse orienteerumispäeva üritused on eelkõige suunatu noortele ja õpilastele ning mõeldud ala tutvustamiseks ja populariseerimiseks.

Tänavusel aasta orienteerumispäev toimub kolmapäeval, 24. mail. Järvamaal toimuvad ülemaailmse orienteerumispäeva üritused järgmistesmkohtades ja aegadel: Paides, Peetri pargis, kell 8-14 ja 17-18; Türil, Kesklinna pargis, kell 8-14.30 ja 16.30-18; Aravetel, kooli parklas, kell 12.-15; Koerus, kooli staadionil, kell 8.30-16  ja Koigis, võimla juures, kell 10-14.30.

Kõigil huvilistel on võimalus ülemaailmse orienteerumispäeva üritustel osaleda. Osalemine on kõigile jõukohane.

Ülevaade üritustest kogu maailmas on leitav ülemaailmse orienteerumispäeva kodulehel www.worldorienteeringday.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles