Kettagolf täitis terve alevi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil esiplaanil Vaiko Vare.
Pildil esiplaanil Vaiko Vare. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeval kogunes Järva-Jaani alevisse 219 kettagolfisõpra mitteametlikku maailmarekordit püstitama. Korve oli lisaks tavapärasele rajale Võllastes ka rulapargis, kooli ümbruses, keskväljaku läheduses, kultuuri- ja vallamajataguses pargiski.

Võistluse peakorraldaja, Järva-Jaani vallavanem Arto Saar ütles, et võistlejaid oli üle Eesti. «Kui alla saja oleks olnud, oleks kehvasti olnud, samas tekkis lootus, et täitub 300 võistlejat, sest registreerunuid oli vahepeal 270, kuid lõpuks tuli kohale 219 inimest,» täpsustas ta.

Kui osa võistlejaid oli kella 17ks juba kõik 100 korvi täis visanud, oli teistel samal ajal veel paarkümmend korvi visata. Hommikul kell kaheksa  alanud võistlus lõppes õhtul veidi pärast kuut. Naistest osutus parimaks Maris Perendi, meestest profiklassis Kairo Reiu ja harrastajatest Ott Šeffer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles