Maavanem võtab suursaadikud vastu Kakerdaja rabas

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kakerdaja raba.
Kakerdaja raba. Foto: Artur Sadovski / Postimees

23. ja 24. mail külastavad Järvamaad Eestis resideeruvad välisriikide suursaadikud. Külaskäigu ajal tutvuvad nad maakonna loodus- ja kultuuriväärtustega ning külastavad tööstus- ja põllumajandusettevõtteid.

 

„Eestile algab Euroopa Liidu eesistumine küll alles juulist, kuid Järvamaa saab oma ristsed diplomaatilise korpuse ees just täna ja homme, mil püüame tutvustada Järvamaad põnevaimate ja eriskummalisimate paikade, ettevõtluspärlite ja turismiobjektide kaudu," ütles maavanem Alo Aasma, kes tervitab Järvamaale jõudnud suursaadikuid täna kell 10 Kakerdaja rabas.

Veel tutvub delegatsioon ajakeskusega Wittenstein, Väätsa põhikooli, Eesti jalgrattamuuseumi, Järva-Jaani vanatehnika varjupaiga ja Põhjaka mõisaga. Ettevõtetest on kavas külastada OÜ Väätsa Lõõla farmikompleksi, osaühingut PMT Paides ja aktsiaseltsi Konesko Koerus. Täna õhtul kell kaheksa annab välisministeeriumi asekantsler Aino Lepik von Wiren suursaadikutele ja Järvamaalt kutsud külalistele Paide kultuurikeskuses piduliku õhtusöögi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles