Maaeluminister: igal inimesel võiks olla üks konkreetne oskus

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ringkäigul Järvamaa kutsehariduskeskuses tunnustas maaeluminister Tarmo Tamm kooli läbi praktilise tegevuse toimuvat õppetööd ja märkis, et aina rohkem on neid, kes tulevad pärast kõrgkooli lõpetamist kutset õppima.

Pärast tutvust Järvamaa kutsehariduskeskusega lausus maaeluminister Tarmo Tamm, et kool jättis positiivse mulje. «Meeldis, et noored saavad praktikas kõike, mida teoreetiliselt õpivad ka järgi proovida. Ise külvavad, künnavad, koristavad ja remondivad. Selline läbi praktilise tegevuse õpe on väga tähtis,» kinnitas ta.

Nii tundus kooli Säreveres asuva kalamaja ja töökojaga tutvunud ministrile, et kutseõppe on võrdlus teiste nähtud kutseõppeasutustega hea. «See oli õige samm, et kogu Kesk-Eesti kutsehariduskeskus arendatakse ühte kohta. Ühes kohas ollakse tugevamad. Kindlasti on siia ka investeeringuid juurde vaja,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles