Laulupeo eelõhtul esineb Türil Kalamaja segakoor

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalamaja päevad. Teine päev
Kalamaja päevad. Teine päev Foto: Raul Mee

Järvamaa laulu- ja tantsupeo tuli süüdatakse neljapäeval, 25. mail kell 19 Vargamäel Kultuurihiies. Laulupeo eelõhtul esineb Türil Kalamaja segakoor.

 

Omavalitsuste esindajad viivad tulekillud valdadesse ja linnadesse, kus 26. mail tervitab peotuli kõiki järvakaid. Reede õhtuks jõuavad omavalitsuste tuletoojad jalgratastel kell 20-20.30 Türi kultuurikeskuse juurde, kus toimub omavalitsuste esinduste tervitamine ja tulede ühendamine.

Kell 20.30 viiakse peotuli Türi kirikusse hoiule ning kõik on oodatud kell 21 algavale Kalamaja segakoori tasuta kontserdile „Õhtu ilu“, dirigent Kuldar Schüts.

Paide linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Maarit Nõmm andis teada, et Paide linna, Paide valla ja Roosna-Alliku valla esindajad koos tantsurühma Keerutajad noortega toovad tule peo toimumiskohta üheskoos. „Tulekandjad kogunevad kell 19 Paide Vallimäele, kus nad saadetakse teele Paide Gümnaasiumi lauljate ja tantsijate saatel,“ lisas Nõmm.

Järvamaa laulu- ja tantsupidu "Mulle jääd, Järvamaa" toimub Türi lauluväljakul laupäeval, 27. mail. Rongkäik algab Kooli pargist kell 17.15 ning liigub marsruudil:  Koidula tn-Viljandi tn-Paide tn-F.J.Wiedemanni tn-Kungla tänava kaudu kiriku eest lauluväljakule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles