Johanna Ilves pääses Euroopa meistrivõistlustele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Rakveres peetud Baltimaade mitmevõistlusel jäi Eesti küll koondarvestuses teiseks, kuid üksiktulemused põhjust kurvastada ei anna. Johanna Ilves tagas endale pääsu Euroopa meistrivõistlustele.

U20 neidude mitmevõistluses tõi Eestile teise koha Koerust pärit, kuid Rakveres õppiv ja treeniv Johanna Ilves (pildil vasakul), kes kogus 4988 punkti, mille sees on EMi normi ületav 100 m tõkkejooksu aeg 14,26.

Johanna Ilves ütles, et seitsmevõistlus läks hästi. «Seitsmest alast viiel püstitasin isikliku rekordi. EMi normi täitmine esimese 100 m tõkkejooksuga oli üllatuslik, kuna ma ei arvanud, et olen sellises vormis, mis lubaks sellist aega joosta,» selgitas ta. «Tegelikult ebaõnnestus ka jooks, kahel tõkkel koperdasin ja kaotasin rütmi. Muidugi oli hea, et nüüd on normi koorem südamelt läinud, kuid usun, et suudan veel paremini.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles