PILDID: Circle K Mäo teenindusjaam peab avamispidu

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Statoili teenindusjaamad võtavad uue, ühe maailma suurima mugavuspoodide ja teenindusjaamade keti Circle K kaubamärgi kasutusele kõikjal Eestis. 

Täna toimus uutes värvides ja punaste ning valgete õhupallidega ehitud Mäo jaama avamispidu, kusjuures üheks lindi läbilõikajaks oli Järva maavanem Alo Aasma. Avamise puhul oli maha rullitud ka punane vaip.

“Oleme soovinud teha nimevahetust kliendi jaoks võimalikult sujuvaks – poolteist aastat tagasi alustasime teavitusega, aasta tagasi muutsime ärinime ning mõned kuud tagasi avasime põhjalikult uuenenud Circle K Märjamaa teenindusjaama ning märtsi lõpus testisime kaubamärgi vahetamist Linnahalli ja Petrooleumi teenindusjaamades -  kõigis neis etappides oleme saanud uue kaubamärgi elemente testida enne suurprojekti algust,” märkis Circle K Eesti peadirektor Kai Realo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles